dijous, 3 de desembre del 2009

WebQuest

He decidit triar una WebQuest sobre filosofia, ja que es la carrera que he estat fent els dos anys anteriors, i que més endavant vull acabar, i m'ha fet il·lusió trobar aquesta:

http://www.xtec.cat/~lmonteis/wqplato/

Es tracta d'una WebQuest que pretén investigar sobre la filosofia de Plató, la metafísica, l'epistemologia, l'antropologia, l'ètica, i la política que feia.
Dins la mateixa web, s'hi poden trobar enllaços dels recursos que els alumnes necessiten llegir-se per a realitzar el treball, quins exercicis han de fer i com, i links amb informació d'interès sobre la temàtica escollida.
Hi ha una altra pestanya, on hi ha un quadre per a realitzar una autoavaulació del seu treball segons diferents aspectes, segons la presentació, i segons el treball individual.
El treball en sí l'exposen a la WikiPlató, i les seves opinions personals les pugen a un bloc de treball personal.

Trobo molt interessant el fet de poder treballar d'aquesta manera, via internet, creant una web, i "entregant" el treball via internet. M'hauria agradat disposar d'aquests recursos quan jo estudiava a l'escola, però com a mínim, ara tindre la oportunitat d'ajudar a estudiar a altres nens amb tot allò que m'hauria agradat però no hi havia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada