dimarts, 29 de desembre de 2009

El regal d'un bon llibre!

Pel meu aniversari, em van regalar un llibre que des de bon principi em va cridar l'atenció tan sols pel seu títol: Totes les coses que no ens vam dir, de Marc Levy.
No vull desvelar res pel que fa a la història del llibre, però si que em cal dir que l'he trobat preciós, m'ha agradat molt tant la trama, com la manera com està escrit (tot i que n'he llegit la traducció al català, ja que amb el francès no m'hi entenc massa).
Val a dir, que si el llegiu, trobeu el sentit pel qual jo l'he pogut "relacionar" d'alguna manera amb GTIC... Tot i que no tracta d'ordinadors, la tecnologia hi és molt present, però d'una manera molt especial i diferent, igual que com crec que haurà de ser-hi quan la emprem a l'aula amb els nostres alumnes, per tal de no convertir-la en un espai amb activitats similars a les que puguin fer a casa seva.

Com que no tinc cap intenció de desvelar ni una engruna de la història, copiaré el text de la contraportada, i a veure si aconsegueixo fer les dents llargues a algu!

"Uns dies abans de casar-se, la Julia rep una trucada del secretari particular del seu pare. Tal com s’havia imaginat, Anthony Walsh —un home de negocis brillant, però distant com a pare— no podrà assistir a la cerimònia.

Aquest cop, però, la Julia haurà d’admetre que l’excusa és perfecta: el seu pare és mort!

La Julia no pot evitar veure, darrere d’aquest acte, l’última picada d’ullet del seu pare, sempre amb un do particular per desaparèixer en el moment menys oportú i canviar el curs de la seva vida.

L’endemà de l’enterrament, la Julia descobreix que el seu pare li reserva una darrera sorpresa: sens dubte, el viatge més extraordinari de la seva vida… i potser, per a tots dos, l’única ocasió per explicar-se, per fi, tot allò que mai no s’havien dit."

Aquí en deixo la imatge de portada a l'edició en català, si hi cliqueu, anireu a parar a la pàgina web oficial de l'autor, on hi podreu llegir les ressenyes d'aquest llibre i tots els altres que ha escrit (la pàgina web està en anglès i en francès):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada