dissabte, 5 de desembre del 2009

Del 23 de novembre al 4 de desembre

DESCRIPCIÓ
Aquestes dues setmanes, hem repetit el mateix procés que ja s'ha convertit quasi en un ritual, les recitacions i debats els divendres, i hem començat ens dilluns a fer les exposicions sobre el territori.
Unes exposicions que cal fer per parelles, utilitzant recursos tecnològics (ja que seràn avaluades per a COED i també per a GTIC), i centrant-se en una part del territori que nosaltres podíem triar lliurement. Aquestes exposicions seràn avaluades per tots els companys del mateix petit grup, en una graella que ens va donar la Lluïsa, i que posteriorment, li haurem d'entregar.

REFLEXIÓ
Donat que dels debats i de les recitacions, ja n'he parlat força, m'agradaria centrar-me en les exposicions de territori.
Aquest exercici no es tracta només d'una nova manera d'habituar-nos a parlar i exposar en públic, sinó que també ens ha ajudat a realitzar una bona presentació, servint-nos de tota mena de recursos tecnològics que ens resultaràn imprescindibles quan exercim de mestres, com ara un vídeo, o bé un PowerPoint.
Per altra banda, crec que és molt interessant que la temàtica sigui del territori, ja que ens dóna la oportunitat de tenir quatre pinzellades sobre tot de llocs nous (o no tan nous), la seva història, tradicions, festes, etc. És una molt bona manera de conèixer una mica més la terra on vivim i a la que pertanyem.

APROFUNDIMENT
Els llocs exposats fins al moment han estat: l'Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat, Begues, Olesa de Montserrat, Sitges, Girona, Sant Boi de Llobregat, el parc natural de Collserola, i per últim, Tremp i Berga.
Totes les persones que es van encarregar de fer aquestes exposicions, van buscar els trets distintius i més atractius de la terra que van triar, fent-ne doncs una apreciació positiva, i convidant-nos a visitar-les aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada