dijous, 3 de desembre del 2009

Projectes Telemàtics

He decidit escollir una web de projecte telemàtic dirigit a nens de cicle inicial de primària, i la adreça de la web és la següent:

http://www.lacenet.org/de3en3/

La web es divideix en dues branques: la d'endevinalles i la de contes. Totes dues tenen les opcions de: inici, escoles, enllaços, mestres inscripció, i crèdits.
La secció de contes, et dóna la opció de veure qui són els personatges de la web, així com poder "crear" un conte en el que s'hi triin un nom, una acció, i un complement. Després s'hi pot seleccionar el títol del conte, l'inici, el nus, i el desenllaç, i per últim, s'envia a la pàgina. També hi ha una tercera opció, que és la de "Tots els contes", on s'hi recullen tots els contes enviats per un mateix usuari (és una suposició, ja que he intentat fer un conte per veure com anava, i no me'n he sortit, i en aquesta secció tampoc no me'n apareix cap).
A la secció d'endevinalles, també hi trobem una opció per a veure la presentació dels personatges, una altra on es pot enviar una endevinalla pròpia, i una tercera on pots "jugar amb endevinalles", allà trobem un parell d'endevinalles, les opcions per a obtenir 3 pistes, i la barra on s'introdueix la resposta.

Trobo que aquesta web es molt adequada per als nens de cicle inicial, ja que els dóna eines amb què pensar, inventar, imaginar, i escriure, alhora que s'ho passen bé. Crec que és una molt bona opció per a començar a familiaritzar-los amb el món de les webs, i que alhora, tal com ja he dit, els fa ésser actius, autònoms, i aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada