dijous, 27 d’octubre del 2011

Aprenentatges

Fa alguns dies, a classe, vam estar treballant sobre diferents tipus d'aprenentatge, concretament: el "long life learning"; l'aprenentatge autònom; l'aprenentatge significatiu; l'aprenentatge entre iguals; l'educació formal, no formal i informal; l'aprenentatge invisible; i l'aprenentatge situat.
D'aquest últim ens en vam encarregar amb el meu grup, i realment a mi em va agradar molt, ja que es tracta d'un aprenentatge on tot el que es treballa està contextualitzat, té un fi i una utilitat en la vida real, cosa que fa que aquest esdevingui molt més motivador i enriquidor per a l'alumne.

Un cop tots els grup vam haver treballat en els corresponents temes, vam començar a aprendre a fer servir el programa anomenat "Prezi" - que serveix per a crear presentacions més dinàmiques i molt diferents de les de PowerPoint de sempre - i vam acabar fent una exposició oral per grup sobre cadascun dels aprenentatges.

La presentació que vam crear amb el meu grup és aquesta: http://prezi.com/t-hda4mntbqy/aprenentatge-situat/

Els Prezis de tots els grups i les explicacions de cada tipus d'aprenentatge poden consultar-se al blog de la classe: http://www.mes3tic.blogspot.com/

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada