divendres, 28 d’octubre del 2011

Programa: Prezi

Tal i com vaig comentar a l'última entrada, el Prezi és un programa online per a fer presentacions amb un sistema basat en zooms, canvis d'orientació i dinamització d'allò que es vol explicar.

Et permet treballar amb text i també amb imatges, ja sigui superposant, ficant uns elements dins d'altres, o bé situant-los a diferents llocs del "tapís" complet per tal d'anar-hi "passejant". Et permet relacionar fàcilment els conceptes, així com englobar-los dins d'un de més gran, fent-ho d'una manera molt visual, i per tant, més entenedora.

Una altre dels seus avantatges és la possibilitat de treballar-hi simultàniament des de qualsevol ubicació, donat que s'hi treballa online.
Al tractar-se d'un sistema tan dinàmic i visual, permet que els espectadors que estan escoltant la presentació s'hi sentin molt més atrets i se'n pugui mantenir la seva atenció més fàcilment que amb les presentacions convencionals.

Per a visitar la pàgina web, feu clic a la imatge:



Per últim, us deixo també l'enllaç d'un tutorial traduït al castellà per a aprendre a fer servir aquest programa: http://prezi.com/yqfu-lxm9kxr/tutorial-prezi-en-espanol-aprender-a-utilizarlo-en-15-minutos-academia-prezi/

Bon pont!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada