diumenge, 25 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

La Marta és una noia de Barcelona. Té 19 anys, és força alta i prima, duu els cabells llargs, que habitualment porta solts, és morena, però no massa, té metxes fins i tot tirant a rosses, els ulls són color mel, i és de pell més aviat pàl·lida.

La seva manera de vestir crec que és força estàndard, més aviat va arreglada, però mai de manera exagerada. Li agraden els texans, i en té uns quants de diferents colors i estils, així com samarretes també molt variades. Pel que fa a les sabates, sol anar molt amb bambes, però a vegades també es posa botes amb taló.

Porta unes quantes polseres, i sempre va amb arracades i penjolls.

Pel que fa al caràcter, pel que he anat descobrint d’ella amb el pas d’aquest temps, crec que és més aviat tímida, recordo que el dia de la presentació jo vaig arribar una mica justa de temps, i vaig seure on vaig poder, per casualitat al seu cantó. Als pocs dies de començar les classes, ja vam començar a xerrar i a fer-nos juntament amb altres noies.

Sé que té facilitat per posar-se vermella, sobretot si ha de parlar davant d’altra gent o si se sent observada.

Mai he vist per part seva una mostra de mal caràcter o de geni, més aviat al contrari, és tranquil·la, i es pren les coses amb humor. Precisament per això crec que és fàcil travar amistat amb ella, també sap escoltar, i xerrar quan toca.

Crec que és una persona a qui se li pot agafar estima i confiança de manera ràpida, doncs fa la sensació que es mostri tal com és i sense reserves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada